WOOFGUY

Valószínűleg sokan gondolták már úgy, hogy szívesen hordanának egyedi, a maci identitásukat szolidan, vagy akár kicsit kihívóbban is kifejező ruhadarabokat és más kiegészítőket. A WOOFGUY létrehozóit is valami ilyesmi motiválta amikor macis szimbólumokkal díszített pólókat hoztak létre. Eleinte csak saját, máshol nem kapható egyedi darabokról volt szó, de a siker és igény láttán lehetőséget adtak másoknak is, így nektek is hogy ilyen jó minőségű (gyakran prémium kategóriát képviselő) egyedi, magyarországi kereskedelmi forgalomba nem kapható macis pólóitok, vagy más kiegészítőitek (boxer, bögre stb.) legyen.

A minták minden esetben egyediek, kizárólag a Maci Boltban kaphatóak.

A kis tételben előállított, egyedi pólók, pulóverek, boxerek korlátozott ideig és számban kerülnek értékesítésre, a kínálat folyamatosan frissül, és mindenkor a macis közösség, és egyedi igényeknek megfelelően változik. Ezért ha van bármilyen ötletetek, vagy személyes kívánságotok, jelezzétek nekünk akár itt is, és mi megvalósítjuk!

Pólók esetében a méret S-3XL között változik, de póló típustól függően az egyes méretek más-más nagyságúak, ezért rendelés előtt nézzétek meg mekkora az adott mérető ruhadarab, erre ugyanis a shopban minden tételhez külön részletes leírás (mérettáblázat) található. (Uniszex típusnál kérhető nagyobb, 3XL, 4XL stb. is, amit a megrendelő lap megjegyzés mezőjébe kell feltüntetni.)

A WOOFGUY – Maci Bolt elérhetősége: woofguy.com

Rendeléseket Magyarországról, illetve a világ bármely pontjáról szívesen látjuk!

Írta:

Zoli, a gaybears.hu alapító szerkesztője.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük