Mr. Bear Hungary, 2012

Idén harmadik alkalommal választhatjuk meg a Mr. Bear Hungary-t, vagyis Magyarország legszebb maciját. A nyertes maci egy éven keresztül viselheti a legszebb maci címet, mellyel számos értékes nyeremény is jár! 

Keressük 2012 legszebb maciját, maci bocsát és maci párját! Indul a verseny a Mr. Bear Hungary címért! Jelentkezz! Fényképes jelentkezésed az ország legszebb macija címre email-ben várjuk: jelentkezem

A versenyre történő jelentkezéshez kérünk töltsd ki az alábbi ürlapot! (Mindegyik mezőt ki kell tölteni.)

Kik indulhatnak?

Magyarország legszebb maciját természetesen a Magyar macik közül választjuk. Jelentkezhet minden macis – tehát szőrös, erősebb testalkatú és/vagy pocakos – férfi, aki már elmúlt 18 éves, valamit életvitelszerűen él hazánkban. 

A jelentkezés feltételei: Betöltött 18. életév. Egész alakos fénykép. Megjelenés a rendezvényhez kapcsolódó eseményeken. Hozzájárulás fénykép(ek) készítéséhez és azok publikálásához. Jelentkezési határidő: 2011. Augusztus 31. 

Képek a versenyről és a versenyzőkről a következő helyeken kerülnek publikálásra: gaybears.hu, WOOFdate.com és budapestbears.hu. Ezen kívül néhány meleg média, újság (Company Magazin) is beszámolhat az eseményről. Más, országosan ismert média nem lesz jelen az eseményeken! A nyertes képeket a jövő évi rendezvény promotáláshoz is fel kívánjuk használni.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A szavazás lebonyolítója a személyes adatokat (sms tartalma és telefonszám) bizalmasan kezeli. A szavazó hozzájárul, hogy az általa megadott személyes adatokat a szervező által megbízott adatkezelő (www.gaybears.hu) és ennek megbízott adatfeldolgozói a szavazás lebonyolítása céljából és a hozzá kapcsolódó nyereményjátékban, felhasználja és kezelje. A szavazók adatait a szervező és megbízott adatkezelője a szavazás lezárását követően legfeljebb 3 napig őrzi meg, ezen időpontot követően megsemmisíti. Az adatszolgáltatás önkéntes. A szervező által megbízott adatkezelő az általa kezelt adatokat harmadik személyek részére nem továbbítja, illetve nem hozza nyilvánosságra.