Mr. Bear Hungary, 2011

Jelentkezés

Idén már második alkalommal választhatjuk meg a Mr. Bear Hungary-t és a Mr. Bear Cub Hungary-t, vagyis Magyarország legszebb maciját és maci bocsát. Most első alkalommal keressük a legszebb maci párt is, vagyis a Mr&Mr. Bear Hungary-t! A kategóriák nyertesei egy éven keresztül viselhetik a legszebb maci, bocs vagy maci pár címet, mellyel számos értékes nyeremény is jár!

Kik indulhatnak?

Magyarország legszebb maciját, maci bocsát és maci párját természetesen a Magyar macik közül választjuk. Jelentkezhet minden macis – tehát szőrös, erősebb testalkatú és/vagy pocakos – férfi, aki már elmúlt 18 éves, valamit életvitelszerűen él hazánkban. 


Keressük 2011 legszebb maciját, maci bocsát és maci párját! Indul a verseny a Mr. Bear Hungary, Cub és Mr&Mr. 2011 címért!

Jelentkezz!

A jelentkezés feltételei: Betöltött 18. életév. Egész alakos fénykép. Megjelenés a rendezvényhez kapcsolódó eseményeken (Szeptember 24.-én pénteken az Action bárban, Szeptember 25.-én szombaton a Magnum Szaunában valamint a Sziget Klubban). Hozzájárulás fénykép(ek) készítéséhez és azok publikálásához. Jelentkezési határidő: 2010. Szeptember 10. 

Képek a versenyről és a versenyzőkről a következő helyeken kerülnek publikálásra: gaybears.hu, medveklub.hu és budapestbears.hu. Ezen kívül néhány meleg média, újság is beszámolhat az eseményről, így feltételezhető a Company Magazin, valamint és a GayBears és a BudapestBears facebook oldala. Más, országosan ismert média nem lesz jelen az eseményeken! A nyertes képeket a jövő évi rendezvény promotáláshoz is fel kívánjuk használni.

Kategóriák: 3 kategórián hirdetünk győztest. Mr. Cub: 18 és 32 év közötti fiatal bocs, kölyök maci. Mr. Bear: 33 év feletti macis férfi. Mr&Mr. Bear: macis pár. A párok tagjai külön-külön is megmérettethetik magukat!A szavazás háromfordulós. 

  1. Internetes szavazás, szeptember elsejétől SMS-ben, a gaybears.hu/mrbear/ oldalon feltüntetett módon. Az SMS szavazás 2010 szeptember 25.-én 12 órakor lezárásra kerül.
  2. Szeptember 24. péntek este az Action bárban rendezett Medveklub bulin.
  3. Szeptember 25. szombat este a Magnum Szauna Mr. Bear Hungary / Mr. Cub Hungary buliján.

Minden forduló egyharmad arányban kerül beszámításra a végeredménybe! Eredményhirdetés szeptember 25-én este!

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 

A szavazás lebonyolítója a személyes adatokat (sms tartalma és telefonszám) bizalmasan kezeli. A szavazó hozzájárul, hogy az általa megadott személyes adatokat a szervező által megbízott adatkezelő (www.gaybears.hu) és ennek megbízott adatfeldolgozói a szavazás lebonyolítása céljából és a hozzá kapcsolódó nyereményjátékban, felhasználja és kezelje. A szavazók adatait a szervező és megbízott adatkezelője a szavazás lezárását követően legfeljebb 3 napig őrzi meg, ezen időpontot követően megsemmisíti. Az adatszolgáltatás önkéntes. A szervező által megbízott adatkezelő az általa kezelt adatokat harmadik személyek részére nem továbbítja, illetve nem hozza nyilvánosságra.