Mr. Bear Hungary

A 2018 szeptemberben meghiúsúlt választás után idén februárjában ismét Mr. Bear Hungary választás lesz Budapesten!

A jelentkezők már megvannak, íme az idei indulók, akik között több visszatérőt is köszönthetünk.

Attila

Attila vagyok. Budapesten lakom. Gyógymasszőrként dolgozom. Hobbim: kerékpártúrázás, fotózás. A nyelvtudás: magyar jelnyelv, magyar, angolul pedig egy kicsit értek. A szabadidőben filmet nézek, kerékpározás, ritkán edzek, néha barátaival beszélgetni, főzök, nyaralnék, stb. Azért jelentkezem a Mr. Bear Hungary 2019 versenyre, mert párom bátorított. Átlagos medvének látom magam, de imádom a medvéket és miért ne indulhatnék a versenyen?

Ádám

Veszprém mellett lakom egy kis faluban Küngösön! Veszprémben dolgozom a continental autoipari cègnèl mint operátor! Sajnos egyelőre csak magyarul beszélek!

Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni, zenélni, citerázom, énekelek! Mások szerint nem rosszul viszont én ezt nem így gondolom! ? Szeretek főzni is, és filmeket nézni (főleg horror) Szeretem a természetet, tavasszal leginkább! Azért jelentkeztem a versenyre hogy megméressem magam, és megmutassam azoknak is akik nem merik vállalni magukat legalább házon belül, hogy igenis legyenek bátrak! Fontosnak tartom én is a közösségünk épitését, hogy legyen Magyarországon is olyan maci közösség mint más országokban! Hiszen a Macik a legjobbak!

Ádám

Budapesten lakom. Irodában dolgozom, iratkezelő vagyok.

Hobbim: szeretek konditerembe járni, képszerkesztés, zene hallgatás, szeretem könyveket, filmeket nézni. Anyanyelvem magyar, de szeretem az angol nyelvet is. Szabadidőben: kerékpározás, sportolás, úszás. Azért jelentkezem a Mr. Bear Hungary 2019 versenyre, mert meg szeretném mutatni,hogy maci vagyok, imádom a macikat és remélem van esélyem a versenyen!

Tibi

Egy Bács megyei kisvárosból, Kiskunmajsáról érkeztem. Gyógyászati segédeszköz Boltban dolgozom. Optimista maci vagyok! Próbálom a jót keresni az életben. Egy kedves szóban, egy mosolyban, egy korty kávé is elég ahhoz hogy az ember jobban érezze magát, és boldogabb legyen. Szeretem a finom ételeket, szeretem a desszerteket, csokit. Szeretek főzni. A főzés is jó hatással van rám! Nyugtat és feltölt energiával! Szeretek a barátaimmal lenni. Ha meglátogatnak, próbálok mindent megtenni, hogy minél jobban érezzék magukat nálam!

Szeretek moziba, színházba járni. Szeretek kávézóba beülni egy kávé mellé és hosszan élvezni a kávé ízét. Szeretek kirándulni, szeretem a tenger illatát! Naturista helyeken szeretünk lenni, mert én úgy gondolom, hogy ott teljesen szabadon és nyugodtan tudjuk átadni magunkat a napnak a víznek. Párommal 11 éve ismerkedtünk össze. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennyi idő után is kitart mellettem és szeret. Azért jelentkeztem a versenyre, mert kíváncsi voltam arra hogy mások hogyan látnak engem, kíváncsi vagyok, hogy milyen macinak látnak! Nem igazán a győzelem motivál. A kérdésre, hogy mi az erősségem amivel esetleg nyerhetnék szerintem a válasz a következő: ŐSZINTE MOSOLY? Minden versenyzőnek sok sikert kívánok!

János

30 éves vagyok. Pesttől pár kilométerre lakom. Lassan 2 éve csodás párkapcsolatban élek. Egy csendes de annál vidámabb természet vagyok. Nagyon szeretek fényképezni rajzolni. Ami a fő tevékenységem állatvédő vagyok és van egy rászoruló megsegítése csoportunk aminek alapító tagja vagyok. Büszkeséggel és jó szívvel tölt el, hogy segíthetek más embereknek. Nem dohányzom és ellenzem is.

Balázs

Balázs vagyok Budapestről a verseny legbénább bemutatkozó mondatával. 40 évesen jutottam el oda, hogy jelentkezzek a versenyre, mert hát miért ne, lásd a következő bekezdést. Magánéletemre nem panaszkodhatok, már 6-7 éve saját vállalkozásomból élek, az utóbbi időkben sokat utazom, szeretek emberek közt lenni, és úgy általában nem sokáig bírom egyedül, ha épp nem dolgozom. Éltem pár évet Angliában, ahol egyrészt megismerkedtem a helyi maciközösséggel, másrészt erősítettem a nyelvtudásom, ami sokat segített a továbbiakban.

Miért jelentkeztél a Mr Bear Hungary 2019 versenyre? Lassan tizennyolc éve veszek részt a magyar maciközösség találkozóin, de mindig inkább a háttérből figyeltem a bátrakat, akik kiálltak a színpadra. Már pár éve kapacitálnak a hozzám közel állók, hogy ugyan, mérettessem meg magam, de idén először gondoltam úgy, hogy akkor nosza, mi bajom lehet. Személy szerint egy nagy, jó hangulatú, közösség kovácsoló játéknak látom a választást, ahol a részvétel már önmagában teljesítmény – persze ezt csak azért mondom, hogy ne fájjon a vereség.

Mit gondolsz magadról, melyek azok az erősségeid, amivel te lehetsz a legesélyesebb jelentkező? Amellett, hogy idén már fizikailag is közelebb állok a “klasszikus” maciparaméterekhez, a legfontosabb erősségemnek azt gondolom, hogy jól tudom reprezentálni a hazai maciközösséget – szeretek részt venni a saját bulijainkon, és mostanában gyakran megfordulok külföldi rendezvényeken is. Ezeken sok barátot szereztem, és erre épitkezve próbálom kicsit visszahozni a nagyobb partyk közötti üresjáratok helyére a kisebb meetingeket, macisörözéseket, mindenki számára nyitottan.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?