Site Loader

Gian Orso az egyik legnépszerűbb fotós a meleg macik világában. Kezdetben csak népszerű meleg magazinokból másolt képeket, nagyon szerette a Colt stúdió fényképeit – 15 éves kamaszként.

Első fényképezőgépét a nyolcvanas évek elején vette, amivel divatfotókat készített. Szülei nem támogatták művészeti tanulmányait, ezért gazdasági területen tanult, és önképzés keretében, sok fényképezéssel foglalkozó könyv tanulmányozásával ásta bele magát a fényképezés tudományába.

Róma szobrai, és a divatfotók után „élő” férfi modelleket keresett, de nem sok sikerrel. Első férfi akt képeit 1985 telén készíthette el Michele nevű barátjának köszönhetően, aki ugyan a képek elkészülte után pár évvel meghalt, a mai napig nagy hatással van művészetére.

Kezdetben még római meleg bárokban kellett modellekért „vadásznia”, de Michele képeivel elkezdődött a mai napig is tartó sikeres maci portré áradat, szájról szájra terjedt Gian Orso híre, és készülnek a helyes macik és barátaik, illetve a barátok barátainak erotikus portréi a világ minden részéről. Mióta az interneten is jelen van, ott is sokan keresik fel látva főleg fekete-fehér képeit.

Gian Orso képeinek varázsa a férfi test természetes ábrázolásában és annak szeretetében, erotikus nézőpontjában rejlik. Maci rajongóknak kötelező néhány Gian Orso fénykép beszerzése, ízelítőül bemutatunk párat az alábbi galériában.

Post Author: GayBears

Zoli, a gaybears.hu alapító szerkesztője.

8 hozzászólás a “Gian Orso” témában

  1. Az alapanyag jó… viszont ezeket a fotókat bárki megcsinálhatja az eldobhatós “teszkós” gépével.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Meleg Társkereső

WOOFdate

Legutóbbi Kommentek

WOOFGUY | Bearwear

WOOFGUY